/ Opties voor het livestream van een event

Heb je een boodschap die moet worden over gebracht? Is er iets te vieren? Wordt er een nieuw product gelanceerd? Of vindt er een belangrijke vergadering plaats? Voor al deze vraagstukken biedt een digitale livestream de oplossing.

Voor het organiseren van jouw livestream hebben wij diverse opties: van een basic livestream in een van onze studio’s tot een volledige customized livestream met een eigen pagina in de kleuren van jouw huisstijl en diverse break-out rooms

 

Blij Nieuw Talkshow 21 12 2020 14

 

 

 

 

/ Hoe zorgen wij voor een succesvolle livestream? 

Bij het organiseren en produceren van een succesvolle livestream komt veel kijken. Wij gaan dan ook net een stapje verder dan enkel de techniek van de livestream. Wij denken graag mee over hoe we de boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan onze accountmanager en projectvoorbereider het gesprek met je aan: Wat wil je communiceren? Aan welk publiek is het gericht? Wat moet de lading zijn? Vanaf het eerste moment denken wij met je mee. Aangezien online events relatief nieuw zijn, zijn er veel valkuilen. Dankzij onze ervaring kunnen wij je al in een vroeg stadium hierover adviseren om het event zo goed mogelijk te maken.
Naast deze voorbereiding zorgen we natuurlijk voor het uitvoerende deel. Ons team draait inmiddels meer dan 60 online producties per jaar en beschikt over de beste techniek in onze eigen studio’s om jouw event tot een succes te maken. Uiteraard kunnen we hier ook voor zorgen op locatie.

210329 MaritimeDelta CVerkijk 158