/ Opties voor het livestream van een event

Heb je een boodschap die moet worden over gebracht? Is er iets te vieren? Wordt er een nieuw product gelanceerd? Of vindt er een belangrijke vergadering plaats? Voor al deze vraagstukken biedt een digitale livestream de oplossing.

Voor het organiseren van jouw livestream hebben wij diverse opties: van een basic livestream in een van onze studio’s tot een volledige customized livestream met een eigen pagina in de kleuren van jouw huisstijl en diverse break-out rooms

 

4 1

CUSTOM LIVESTREAM

Bij een custom livestream zijn er echt geen beperkingen. Jij bepaalt volledig hoe jouw online event eruit komt te zien met behulp van ons creatieve en technische team. Wij adviseren je hier natuurlijk bij vanaf het beginstadium. Denk bijvoorbeeld aan break-out rooms, een ontvangstpagina met het programma of ‘meekijken bij het publiek thuis’. Ons professionele team zorgt voor een productie van topkwaliteit in onze studio of op locatie.

LIVE VOORBEELD

as takeaseed hd 127 DSC6358

CHATTER Livestream

Onze interactive livestream zorgt ervoor dat jij zendt én ontvangt. Je communiceert met jouw doelgroep middels een online event met diverse interactieve opties, zoals een eigen chat en de mogelijkheid om het publiek in beeld te laten komen om bijvoorbeeld een vraag te stellen. Daarnaast is de eventpagina in jouw eigen huisstijl met logo vormgegeven en worden de opnames georganiseerd in onze studio of op locatie met professionele techniek.

LIVE VOORBEELD

 

20211029 200152

BRANDED Livestream

Het streamen van jouw online event, volledig in jouw eigen huisstijl? Dat kan met de branded livestream! Wij plaatsen jouw logo op jouw eigen event-pagina, zodat het voor alle bezoekers direct duidelijk is wie het event host. Dankzij onze professionele techniek en studio kun je jouw verhaal goed communiceren aan het publiek. Uiteraard kunnen we dit ook neerzetten op locatie.

LIVE VOORBEELD

4

BASIC Livestream


Bij het produceren van jouw online event middels de basic livestream, streamen wij jouw event via Vimeo (high-quality) op een eigen, neutrale pagina in de stijl van Eventlivestream.nl. Wij gebruiken onze professionele techniek om jouw boodschap te zenden in onze studio of op locatie.

LIVE VOORBEELD

2021 04 15 Sfeer fotos Clipper wings 5

/ Hoe zorgen wij voor een succesvolle livestream? 

Bij het organiseren en produceren van een succesvolle livestream komt veel kijken. Wij gaan dan ook net een stapje verder dan enkel de techniek van de livestream. Wij denken graag mee over hoe we de boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan onze accountmanager en projectvoorbereider het gesprek met je aan: Wat wil je communiceren? Aan welk publiek is het gericht? Wat moet de lading zijn? Vanaf het eerste moment denken wij met je mee. Aangezien online events relatief nieuw zijn, zijn er veel valkuilen. Dankzij onze ervaring kunnen wij je al in een vroeg stadium hierover adviseren om het event zo goed mogelijk te maken.
Naast deze voorbereiding zorgen we natuurlijk voor het uitvoerende deel. Ons team draait inmiddels meer dan 60 online producties per jaar en beschikt over de beste techniek in onze eigen studio’s om jouw event tot een succes te maken. Uiteraard kunnen we hier ook voor zorgen op locatie.

210329 MaritimeDelta CVerkijk 75