/ About

Eventlivestream.nl is ontstaan vanuit de studio-tak van Generations: Sound, Light and Video.

Wij zijn specialist in audiovisuele producties voor corporate events, live events/festivals en theater. Ons doel? Jouw boodschap sterker maken met onze techniek.

Onze passie gaat verder dan uitvoering alleen. Wij zitten vanaf het begin van de productie graag bij je aan de tekentafel om écht mee te denken over het concept. Wat wil je overdragen? Welke mogelijkheden zijn er? Op welke valkuilen moet je letten? Wij worden voor het project onderdeel van jouw organisatie.

Ons team werkt vanuit de passie voor het vak… en dat straalt ervan af!

Wij werken altijd met eigen mensen die grotendeels zelf opgeleid of bijgeschoold zijn om de hoogste kwaliteit te garanderen. Tijd, energie en creativiteit worden nooit gespaard bij ons. Mede hierdoor hebben wij dan ook al heel erg lang een grote, vaste poel van opdrachtgevers. Langetermijnrelaties vinden wij erg belangrijk.

HT202009210007

/ Onze ervaring met livestreamen

Voor veel bedrijven staat 2020 te boeken als het jaar waarin zij voor het eerst een online evenement of bijeenkomst organiseerden. Als productiebedrijf in de evenementensector met audiovisuele expertise was het onze taak om onze vaste- en nieuwe klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in de transitie naar online communiceren. We hebben ons dan ook snel ontwikkeld in de wereld van livestreaming en draaien inmiddels meer dan 80 online producties per jaar.

MEER WETEN?

WhatsApp Image 2021 02 16 at 10.09.51